Активен животен стил? Мотивирајте се дополнително со GARMIN fenix

GARMIN fenix e серија smart мултиспорт часовници со GPS, апликации за спорт, fitness, outdoor, дневни активности, пулс, температура, компас, навигација, барометар …
МОЌНА КОМБИНАЦИЈА ОД МНОГУ ИНФОРМАЦИИ И СТИЛ НА ВАШАТА РАКА!
ЦЕНИ за моделите се од 29980 денари
www.garmingps.mk/product/outdoor/fenix/ | 078 306 200 [viber & whatsapp]

Можеби ве интересира?close