Како да се справиме со есенските настинки – Apix Propoli

Свежо наутро, преку ден сеуште лето!

Овој период настинките, кашлици, надразнето грло се најизразени.

Оваа недела промовираме еден италијански  производ добиен на природна база од состојки избрани да ја подобрат природната одбрана на организмот.

Од пациентите кои го користеа сирупот Apix Propoli од италијанскиот производител Bios Line добивме позитивни реакции. Покажува резултати веќе после првиот ден користење, има пријатен вкус и е лесно пивлив и за деца.

Најдобро е да не затреба, но во случај на симптоми на настинка, кашлање или опаднат имунитет препорауваме.

Секако, пред употреба, задолжително консултирајте се со Вашиот матичен лекар.
Bios Line производите се достапни во Аптеките ВИОЛА и во сите подобро снабдени аптеки во Македонија.
За консултации, соработка и нарачки – контакт 077 864 777.

Со здравје,

Јасмина Иљовска Тушев, магистер по фармација

Можеби ве интересира?close