Varugastal ® природен хербален производ при воспаленија на слузокожата на желудникот, цревата и дванаесетпалачното црево

Varugastal ® е 100% природен хербален производ кој се користи при воспаленија на слузокожата на желудникот, цревата и дванаесетпалачното црево, како и при колити и други цревни заболувања. Исто така, ги стимулира дигестивните органи на лачење на сокови и ја подобрува работата на жолчката и панкреасот.


Повеќе за овој производ може да прочитате на: www.interevrogeneks.com

Можеби ве интересира?close