Био Спирулина 500 – извор на витална енергија

Био Спирулина 500 – BiosLine, Италија Една таблета содржи 500мг алга Спирулина во прав. Начин на употреба: Се препорачуваат 2-4 таблети дневно, пред оброк, со малку вода. Не содржи шеќер, ексципиенси, бои, конзерванси. Одлична за тонирање на организмот. Корисна во случај на физички замор и периоди на закрепнување. Благодарение на присуството на протеини е корисена24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Можеби ве интересира?close