Како да се справиме со есенските настинки – Apix Propoli

Свежо наутро, преку ден сеуште лето! Овој период настинките, кашлици, надразнето грло се најизразени. Оваа недела промовираме еден италијански  производ добиен на природна база од состојки избрани да ја подобрат природната одбрана на организмот. Од пациентите кои го користеа сирупот Apix Propoli од италијанскиот производител Bios Line добивме позитивни реакции. Покажува резултати веќе после првиот24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Eulatin® супозитории и маст против хемороидални тегоби

Најпрепорачуваниот германски производ во Европа наменет за третман на воспаление на хемороидите е Eulatin® супозитории и маст против хемороидални тегоби од производителот Riemser , ексклузивен застапник и дистрибутер за Македонија е Фармацевтската компанија Еуро-Фарм. ПРОИЗВОДИТЕЛ: Riemser Супозитории и маст против хемороидални тегоби Најпрепорачуваниот германски производ во Европа наменет за третман на воспаление на хемороидите. Eulatin® делува против-воспалително, навлажнувачки, адстрингентно, со што24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Можеби ве интересира?close