Активен животен стил? Мотивирајте се дополнително со GARMIN fenix

GARMIN fenix e серија smart мултиспорт часовници со GPS, апликации за спорт, fitness, outdoor, дневни активности, пулс, температура, компас, навигација, барометар … МОЌНА КОМБИНАЦИЈА ОД МНОГУ ИНФОРМАЦИИ И СТИЛ НА ВАШАТА РАКА! ЦЕНИ за моделите се од 29980 денари www.garmingps.mk/product/outdoor/fenix/ | 078 306 200 [viber & whatsapp]

GARMIN часовниците го следат Вашиот пулс 24/7

Се што треба да знаеш за твојот пулс Дури и ако не си атлетичар, спортист, натпреварувач, познавањето на својот пулс овозможува да си го одредиш својот фитнес степен, дури и да спречиш здравствени проблеми. Брзината на срцевиот ритам или “Пулс” е број на срцеви отчукувања во минута. Нормалниот пулс знае да варира од личност до24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Мерење на пулсот при физички активности

Рекреативно или професионално, при физички активности, нашиот пулс има поголема вредност за разлика од пулсот во мирување. За нашето здравје, а кај професионалнците и за постигнување најдобри резултати, добро е да ги следиме вредностите на пулсот во тек на физичките и спортски активности. Денеска тоа е многу едноставно со GARMIN smart часовниците со GPS и24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Пулсот е показател за нашата физичка и здравствена кондиција

Новите технологии ни овозможуваат многу придобивки во следењето на нашата физичка и здравствеба кондиција. Имавме прилика да тестираме GARMIN часовник кој помеѓу другите smart, fitness и sport апликации, 24 часа на ден го следи нашиот пулс. GARMIN smart часовниците, покрај многуте други sport & activity анализи, со интегриран сензор за пулс од рака – го24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Дали вашето тело е доволно активно?

Добрата физичка кондиција е еден од најважните фактори за нашето здравје. На човечкото тело му е потребно редовно движење и здрава храна за да биде во добра форма. Во денешно време, оптеретени со секојдневните обврски и брз начин на живот, најголем дел од нас го запоставуваат редовното вежбање. Секако, модерните технологии имаат решение и за24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Можеби ве интересира?close