Garmin часовниците со функција Advanced Sleep Monitoring

Garmin announced Advanced Sleep Monitoring, an enhanced capability to more accurately identify sleep stages, last June. Developed against truth data generated by a clinical device, the feature is the result of a sleep study by Garmin Health conducted under the supervision of Dr. Suzanne Stevens, Director of the University of Kansas Medical Center (KUMC) Sleep Medicine Clinic with24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Активен животен стил? Мотивирајте се дополнително со GARMIN fenix

GARMIN fenix e серија smart мултиспорт часовници со GPS, апликации за спорт, fitness, outdoor, дневни активности, пулс, температура, компас, навигација, барометар … МОЌНА КОМБИНАЦИЈА ОД МНОГУ ИНФОРМАЦИИ И СТИЛ НА ВАШАТА РАКА! ЦЕНИ за моделите се од 29980 денари www.garmingps.mk/product/outdoor/fenix/ | 078 306 200 [viber & whatsapp]

GARMIN часовниците го следат Вашиот пулс 24/7

Се што треба да знаеш за твојот пулс Дури и ако не си атлетичар, спортист, натпреварувач, познавањето на својот пулс овозможува да си го одредиш својот фитнес степен, дури и да спречиш здравствени проблеми. Брзината на срцевиот ритам или “Пулс” е број на срцеви отчукувања во минута. Нормалниот пулс знае да варира од личност до24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Пријавување за NIKE лига во трчање 2018

NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање) организира лига во трчање која се состои од 16 трки на 5км. Трката се одржува 2 пати месечно. Првиот дел е од февруари до јуни,а вториот од октомври до декември. Може да учествува секој што сака да трча. Трката се организира со цел да се24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Сашо Даневски: Train HARD, rest SMART!

Train HARD, rest SMART!!! Како со најмал влог до добар резултат??? Патот од 1час43мин38сек до 1час25мин29сек!!! Ритамот намален од 4мин54сек/км во јуни на 4мин02сек/км во октомври! Пролази на секои 5км: 20мин19сек; 20мин00сек; 19мин59сек; 20мин32сек; Временски период: 05 јуни – 08 октомври (14 недели); Број на тренинзи: 50 (14 интервални); Максимална потрошувачка на кислород: зголемена од24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Мерење на пулсот при физички активности

Рекреативно или професионално, при физички активности, нашиот пулс има поголема вредност за разлика од пулсот во мирување. За нашето здравје, а кај професионалнците и за постигнување најдобри резултати, добро е да ги следиме вредностите на пулсот во тек на физичките и спортски активности. Денеска тоа е многу едноставно со GARMIN smart часовниците со GPS и24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Fitness Challenge – фитнес клуб

Fitness Challenge е фитнес клуб каде што ги добивате најдобрите сегменти од CROSSFIT, TRX,RUNNING,AEROBIC,PILATES,YOGA под строг надзор на професионалци! бул.Кочо Рацин бб, 1000 Скопје, Македонија  075 308 108

Дарио Ивановски победник и на Скопскиот полумаратон 2017

За прв пат од 2007 година победничкиот пиедестал на полумаратонот беа тројца натпреварувачи од Македонија , нашите најдобри атлетичари, клубови, тимови, на МАКЕДОНИЈА! Дарио, Таско и Милош докажаа дека во Македонија има врвни спортисти со врвни резултати! Успешните трчаат со GARMIN! GARMIN sport производите на овој линк >>

Можеби ве интересира?close