Билките како стимулатор на нашиот Имунитет

Природата створила идеален баланс помеѓу неа и човекот, па да не ни е чудно што со соодветно комбинирани и приготвени билки можеме да си го подобриме и одржуваме имунитетот. Постојат многубројни комбинации на билки и соодветен рецепт кои докажано помогнале на многу здравствени проблеми. Еве неколку примери на билки кои секојдневно ги среќаваме, а имаат24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Можеби ве интересира?close