Чистење на организмот

Постојано ви се спие, уморни сте, имате недостаток на енергија? Ова се знаци дека е време за чистење на телото! Чистењето на организмот може да ја врати енергијата и да ни го подобри здравјето, само треба да се посвети малку време и труд и гарантирано добивате добри резултати. Зошто треба да го чистиме организмот? Нашиот24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Што е синдром на хроничен замор?

Синдромот на хроничен замор е опишан како болест за прв пат во 1980. Тој се карактеризира со замор, која не се подобрува по одмор и се влошува по физичка или ментална работа. Во споредба со други хронични болести тоа нема познат причинител како кај инфекциите, нема лабораториска показател кој да поставува дијагнозата како при анемија24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Можеби ве интересира?close