Eulatin® супозитории и маст против хемороидални тегоби

Најпрепорачуваниот германски производ во Европа наменет за третман на воспаление на хемороидите е Eulatin® супозитории и маст против хемороидални тегоби од производителот Riemser , ексклузивен застапник и дистрибутер за Македонија е Фармацевтската компанија Еуро-Фарм. ПРОИЗВОДИТЕЛ: Riemser Супозитории и маст против хемороидални тегоби Најпрепорачуваниот германски производ во Европа наменет за третман на воспаление на хемороидите. Eulatin® делува против-воспалително, навлажнувачки, адстрингентно, со што24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Што се Хемороиди?

Хемороиди се отечени, проширени вени на аналниот отвор и крајниот дел на цревата. Овој проблем настанува како последица на покачен притисок во крвните садови во карлицата и настанува слично како проширените вени на нозете. Значи, хемороидите претставуваат нормални крвни садови кои под дејство на притисокот се истегнуваат, прошируваат, отекуваат, се воспалуваат и почнуваат да излегуваат.24 Здравје е страница со совети и информации за Здрав Живот. www.24zdravje.com

Можеби ве интересира?close