Мерење на пулсот при физички активности

Рекреативно или професионално, при физички активности, нашиот пулс има поголема вредност за разлика од пулсот во мирување.
За нашето здравје, а кај професионалнците и за постигнување најдобри резултати, добро е да ги следиме вредностите на пулсот во тек на физичките и спортски активности.

Денеска тоа е многу едноставно со GARMIN smart часовниците со GPS и вградено 24часа мерење пулс директно од Вашата рака.
Кај нашите пријатели од GARMIN за нашите читатели обезбедивме 5% попуст. При online нарачка искористете код купон: 24Z

На екранот, освен сите други информации за ЛОКАЦИЈА, БРЗИНА, ПОМИНАТО РАСТОЈАНИЕ, ТЕМПЕРАТУРА, КОМПАС, ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА, МАПА, 24 часа Ви е прикажан и ПУЛСОТ.

Сите податоци од часовникот се снимаат и синхронизираат на телефон и компјутер, каде со бесплатниот софтвер можете да ги анализирате Вашите податоци, за да посветите внимание дали телото добро ги избржало физичките напори и што треба да подобрите.

GARMIN base camp info box