МАРТИНИ Поликлиника Струмица


Поликлиника Мартини Ви нуди голем број на услуги од областа на гинекологијата и општата медицина, како и изработка на најразлични биохемиски анализи во сопствена, технолошки најсовремено опремена лабораторија.
За дополнителни информации и закажување на тeрмини, побарајте не на 071296515