Внимателно со РЕЗОХИНОТ – има и несакани ефекти!

Резохинот има и несакани ефекти и не се користи кај пациенти со срцеви заболувања, дијабет, псоријаза и др. заболувања. Во никој случај не се зема на своја рака. Мора да сте под постојана контрола од професионалци.
Една таблетка може да стои во организмот до 1-2 месеци па и повеќе. Има доза која се испитува за третирање на коронавирус, но сеуште не е ништо конечно.