Бесплатна анализа со биоскенер на штандот на ВИОЛА во City Mall

Виола на штандот кој го има во Skopje City Mall на приземје ви нуди можност да направите бесплатна анализа со биоскенер.

Скен на цело тело, изработка на минерално-витаминско-ензимски статус и совет за исхрана и суплементи на штандот на ВИОЛА во City Мall. Анализата ќе се врши со биоскенер.

Дополнително! Мерење и совет за третирање на трите најважни параметри на вашата кожа:
– Хидратација
– Грубост
– Маснотија (себум)