Следењето на пулсот е показател за нашата физичка и здравствена кондиција

Новите технологии ни овозможуваат многу придобивки во следењето на нашата физичка и здравствеба кондиција.
Имавме прилика да тестираме часовник кој помеѓу другите smart, fitness и sport апликации, 24 часа на ден го следи нашиот пулс.
GARMIN fenix 3 HR е часовник со интегриран сензор за пулс – го следи и прикажува Вашиот пулс додека работите, спортувате или одмарате
Понатаму, од часовникот, сите податоци безжично се пренесуваат на апликација на телефон каде можеме детално да ги погледнеме , споредуваме и споделуваме податоците за активноста на нашето тело.

connect-screen

Наше мислење, интересен, многу корисен, елегантен smart часовник.