Патна Аптека – што да имате со Вас при патување

Летото е период на одмори, блиски и далечни патувања. Што се треба да содржи нашата основна ,,патувачка аптека,,

FB_IMG_1467007823592

 


А за релаксирано патување до Вашата дестинација, препорачуваме да користите и GARMIN GPS навигатор за да возите безгрижно …
www.garmingps.mk/navigacija.html [078306200]