Попова Шапка – Нова Година во природа – добар избор за комплетно уживање

Хотел Славија, Попова Шапка Ве поканува новата 2017 година да ја дочекате во планински амбиент.
Прославете, но и освежете го организмот. Чистиот планински воздух, прекрасните зимски пејсажи и традиционалната планинска кујна гарантираат одмор за душа и тело.

nova-godina-paketi
Повелете …

Информации на овој ЛИНК