Category Archives: ОТЦ

Eulatin® супозитории и маст против хемороидални тегоби

Најпрепорачуваниот германски производ во Европа наменет за третман на воспаление на хемороидите е Eulatin® супозитории и маст против хемороидални тегоби од производителот Riemser , ексклузивен застапник и дистрибутер за Македонија е Фармацевтската компанија Еуро-Фарм. ПРОИЗВОДИТЕЛ: Riemser…