Category Archives: Велосипедизам

Мерење на пулсот при физички активности

Рекреативно или професионално, при физички активности, нашиот пулс има поголема вредност за разлика од пулсот во мирување. За нашето здравје, а кај професионалнците и за постигнување најдобри резултати, добро е…

Активен животен стил? Мотивирајте се дополнително со GARMIN fenix

GARMIN fenix e серија smart мултиспорт часовници со GPS, апликации за спорт, fitness, outdoor, дневни активности, пулс, температура, компас, навигација, барометар … МОЌНА КОМБИНАЦИЈА ОД МНОГУ ИНФОРМАЦИИ И СТИЛ НА ВАШАТА РАКА!…

Велосипедски клуб АКТИВ – Струмица

Велосипедски Клуб АКТИВ Ул.Жртви на Фашизмот бр.28 Струмица e-mail: rvkaktiv@hotmail.com тел. 071/214-059 жиро сметка: 330100262310005 Капитал Банка

Следењето на пулсот е показател за нашата физичка и здравствена кондиција

Новите технологии ни овозможуваат многу придобивки во следењето на нашата физичка и здравствеба кондиција. Имавме прилика да тестираме часовник кој помеѓу другите smart, fitness и sport апликации, 24 часа на…

Дали вашето тело е доволно активно?

Добрата физичка кондиција е еден од најважните фактори за нашето здравје. На човечкото тело му е потребно редовно движење и здрава храна за да биде во добра форма. Во денешно…