Marketing

www.24zdravje.com | Farmacevti.com | www.24apteka.com |  е страна за Здравјето, Фармацијата, Алтернативната здравствена заштита, здрава исхрана и воопштено информациите за Здрав Живот во Вашето секојдневно и модерно живеење.
Порталот е проектиран во втората половина на 2012 година, а стартуваше OnLine од 3 Јануари 2013
За релативно нов медиум, веќе има одличен број посети,

Отворени сме за соработка и промовирање докажани продукти од современата фармацевтска индустрија, додатоци за подобро здравје и секојдневна грижа за организмот.
За предлог соработка контактирајте не на info@webpartner.mk

banner-marketingWriting an essay without the help of a good essay helper is similar to leaving half your work. Should they are used by you and feel that you have a challenging time finishing a lengthy article, then you can surely find the very best essay helper which will make it essay writers effortless for you. An essay helper not only provides your better comprehension and writing skills but also can help enhance your abilities to a higher level. If you need any assistance in completing your essay then we supply you with various types of essay helpers:

width=”684″ height=”190″ />

ПУБЛИКАТА на Farmacevti.com | www.24apteka.com
Фармацевтска стручна јавност повеќе од 1500 email адреси самостојно пријавени

Writing an essay without the help of a good essay helper is similar to leaving half your work. Should they are used by you and feel that you have a challenging time finishing a lengthy article, then you can surely find the very best essay helper which will make it essay writers effortless for you. An essay helper not only provides your better comprehension and writing skills but also can help enhance your abilities to a higher level. If you need any assistance in completing your essay then we supply you with various types of essay helpers:

за добивање Newslеtter, а бројот се зголемува секојдневно OnLine читатели кои од конкретна потреба или љубопитност се интересираат за теми од здравјето,
повеќе од 5000 email адреси внесени од нашиот тим за добивање Newslеtter, а бројот се зголемува секојдневно,
повеќе од 2100 редовни фанови на Facebook Фан страната, и повеќе од 300000 прегледи на објавените постови на месечно ниво …

Примери и статистика со посетеност
Споделен ПР текст од 24apteka.com на Facebook Fan страната е погледнат 400 пати
за 2 саати…
Порталот www.24zdravje.com | www.24apteka.com дневно е посетен во просек од 3000 до 7000 различни посетители. Просек на задржување на порталот од поединечен посетител е 16 минути. 85 % од посетителите на порталот се од Македонија, останатите 15% се од соседните држави.
Приближно 97000 посети на Fb Фан страната за последната недела …
Најголема посетеност на возраст од 18 до 44 години …

Тимот на порталот секојдневно работи на развој и насочување кон поширог круг посетители, со цел да бидеме од општествена корист и да задржиме имиџ на “доверлива страница за совет за Вашето здравје”

Срдечно Ваши,
Тимот на Farmacevti.com | www.24apteka.com

контактирајте не на info@webpartner.mk