Музиката позитивно влијае за релаксација – избравме нешто за денот на пролетта

 Вашата омилена музика може да ја слушате насекаде со вас на GARMIN smart часовниците.

Важни информации за КОРОНА вирусот

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ!!! 1. Короната е голем вирус. Дијаметарот на вирусот е 400-500 микро, така што секој вид маска може да спречи влез во нашите тела и не треба да користите…

КОРОНА Вирус – Мерки и препораки за заштита и превенција од КОВИД-19

Што е КОВИД-19? SARS-CoV-2 е нов вирус од фамилијата Коронавирус, првично откриен во Кина во декември 2019 година. Вирусот е причинител на акутно вирусно респираторно заболување. Преносот од човек на…

МАРТИНИ Поликлиника Струмица

Поликлиника Мартини Ви нуди голем број на услуги од областа на гинекологијата и општата медицина, како и изработка на најразлични биохемиски анализи во сопствена, технолошки најсовремено опремена лабораторија.За дополнителни информации…

Мерење на пулсот при физички активности

Рекреативно или професионално, при физички активности, нашиот пулс има поголема вредност за разлика од пулсот во мирување. За нашето здравје, а кај професионалнците и за постигнување најдобри резултати, добро е…

Пријавување за NIKE лига во трчање

NRC – NIKE + RUN CLUB (Nike школа за трчање) организира лига во трчање која се состои од 16 трки на 5км. Трката се одржува 2 пати месечно. Првиот дел…

Предлог смути од Сашо Даневски

На здравје! Со Сашо Даневски може да тренирате во – Fitness Challenge Во клубот е достапна GARMIN index smart вагасо која можете да следите повеќе параметри за Вашето тело. Види линк со детали за…

Предлог доручек – Сашо Даневски, Fitness Challenge

Добро утро! Предлог доручек: 1. Цеден сок: цвекло, морков ?, лимон ?, портокал, јаболко, тиква; 2. Какао и 3. Смути: круша ?, аронија, боровинка, мед ?, плазма, сончоглед, семки од…

Активен животен стил? Мотивирајте се дополнително со GARMIN fenix

GARMIN fenix e серија smart мултиспорт часовници со GPS, апликации за спорт, fitness, outdoor, дневни активности, пулс, температура, компас, навигација, барометар … МОЌНА КОМБИНАЦИЈА ОД МНОГУ ИНФОРМАЦИИ И СТИЛ НА ВАШАТА РАКА!…

Сашо Даневски: Train HARD, rest SMART!

Train HARD, rest SMART!!! Како со најмал влог до добар резултат??? Патот од 1час43мин38сек до 1час25мин29сек!!! Ритамот намален од 4мин54сек/км во јуни на 4мин02сек/км во октомври! Пролази на секои 5км:…