Победниците од Beach Run , 5 км, 02.07.2017, Скопје

Во организација на ПРВ ДО ВРВ се одржа Beach Run , 5 км, 02.07.2017, Скопје

Планината го зајакнува имунитетот и ни ја зголемува енергијата

Движењето и искачувањето на планините го зајакнува имунолошкиот систем, ја подобрува работата на срцето, го зголемува транспортот и снабдувањето на крвта со кислород…..и така полни со енергија можете….. Наш предлог…

Престојот на планина позитивно влијае на расположението и на вашето здравје

Избегајте од секојдневието, гужвите и асфалтот. Престојот на планина позитивно влијае на расположението и на вашето здравје. За Вашиот удобен престој во планина ќе се погрижи Хотел Славија Хотел Славија имаме…

Fitness Challenge – фитнес клуб

Fitness Challenge е фитнес клуб каде што ги добивате најдобрите сегменти од CROSSFIT, TRX,RUNNING,AEROBIC,PILATES,YOGA под строг надзор на професионалци! бул.Кочо Рацин бб, 1000 Скопје, Македонија  075 308 108

Скопски Маратон 2017: Кираџиев најдобар, Ајановски и Јакимовски на пиадесталот

Најдобрите од МАКЕДОНИЈА на Скопски Маратон 2017 —  Igor MC Jakimovski,Александар Кираџиев and Kokan Ajanovski. Успешните трчаат со GARMIN! GARMIN sport производите на овој линк >>

Дарио Ивановски победник и на Скопскиот полумаратон 2017

За прв пат од 2007 година победничкиот пиедестал на полумаратонот беа тројца натпреварувачи од Македонија , нашите најдобри атлетичари, клубови, тимови, на МАКЕДОНИЈА! Дарио, Таско и Милош докажаа дека во…

Издржи, кралице – дневник за трчањето и атлетиката како животен стил

Ова е книга за успесите и падовите на еден брат и една сестра, во свет во кој трчањето е помалку од ништо, но за нив е повеќе од сѐ.  Книга…

Трчање: Дарио Ивановски победник на Белградскиот полумаратон!

Браво! Дарио ИВАНОВСКИ победи на Белградскиот полумаратон! Честитки од тимот на GARMIN Македонија за успехот на Дарио и тренерот Игор Јакимовски од MC running Team Спортски поздрав, www.garmingps.mk/sport.html